MadJet, een bijzondere naam voor een enthousiaste club jonge muzikanten.

Het begon allemaal met 7 kinderen, de meeste uit groep 8 van de Antoniusschool, die in november 2017 bij elkaar kwamen om met elkaar muziek te gaan maken. Er werd naar nummers geluisterd, instrumenten bij elkaar gezocht, Youtube filmpjes bekeken en oefenen maar!

Het oefenen is een feestjes. De kinderen pakte het zo snel op dat er al snel gezocht moest worden naar meer muzikale begeleiding. Dit was zowel een kans voor BMOL als voor MadJet, BMOL was al op zoek naar een manier om een jeugd groep op te zetten en Fieke Neijsen stelde zich graag beschikbaar voor het leveren van de muzikale begeleiding.

Muziek oefenen is leuk, optreden is het echte werk, bij het komende voorjaarsconcert is daar direct de mogelijkheid toe, daarnaast kan de band op diverse andere podia optreden.  MadJet is een echte live band en het is zeker de bedoeling deze band verder gaat groeien en dat nog meer jeugd enthousiast aan de slag gaat met het maken van moderne muziek.  

Waar de naam MadJet vandaan komt: De naam bestaat uit de eerste letters van de oprichters Marjolein, Marit Rianne, Merle, Alisha, Dion, Jochem eTess.

Begint jouw naam niet met een van deze letters, maar wil je wel eens zingen met een echte microfoon, achter een drumstel zitten, op een keyboard spelen, speel je zelf al een instrument en wil je meespelen of weet je eigenlijk nog niet waar je goed in bent en wil je gewoon wat proberen? MadJet oefent 1 keer per 2 weken in muziekgebouw t’Akkoord.