Over BMOL

Muziekvereniging BMOL(Bevriend Met Onze Leden)  uit 's-Graveland (Noord-Holland) viert dit jaar haar 125-jarig jubileum, maar is nog steeds jong en ondernemend van geest!

 

Door de jaren heen is de vereniging vaak veranderd van samenstelling. De vereniging is opgericht op 11 februari 1899 als fanfarekorps in 's-Graveland. Heeft in het verleden majorettes, drumkorps en klaroenen gehad en bestaat momenteel uit een Harmonieorkest en Zanggroep BlueZ. BMOL geeft daarnaast diverse slagwerkworkshops.

 

BMOL stelt zich tot doel om muziek voor iedereen toegankelijk te maken. Voor mensen die muziek willen maken of die graag naar muziek luisteren. Voor gevorderde en startende zangers en muzikanten is altijd plaats bij ons. Onze optredens zijn laagdrempelig en brengen de stemming er altijd in. 

 

BlueZ zingt voornamelijk popmuziek. Hierbij is ook aandacht voor performance. Bij het orkest wordt nadrukkelijk de connectie met diverse generaties gezocht. Van jeugdproject tot reünieconcert, bij het orkest kan het allemaal.

 

Harmonie en zanggroep repeteren elke donderdagavond vanaf 20.00 uur in muziekgebouw 't Akkoord, Kwakel 41 in Kortenhoef.