Business Topics For Presentation 2018 Aurora Thesis Reviewer Resume And Carrer Example Essays Of Autobiography Essays Conclusion To Gun Control Essay Professional Article Proofreading Sites Online
Muziekvereniging BMOL 's-Graveland

Orkest

Repetitie donderdag 19.45-22.15

Ons orkest

Ons orkest is een harmonie-orkest. Koperblazers, houtblazers en slagwerkers, we hebben het allemaal. Wel is er altijd ruimte voor nieuwe leden en we heten je dan ook meer dan welkom.

Ons orkest speelt een breed repertoir, van klassiek tot pop en voor een breed publiek: van winkelend publiek op een zomeravond tot een kerstconcert in Veenstaete. We spelen in kerken, waar wij ook graag koren begeleiden, maar we spelen ook bij het voorjaarsconcert met eigen werken of samen met de andere onderdelen van BMOL de hele sporthal plat.

Wij spelen herkenbare muziek, die u vast herkent, maar we schuwen de uitdaging van een ingewikkelder en soms onbekender werk niet. We hebben een muzikaal, maar ook gezellig orkest, waar regelmatig wordt gelachen en waar we omzien naar elkaar.

In ons orkest zitten leden van 14 tot 85 jaar. Je bent nooit te jong of te oud om muziek te maken. Bij ons verbindt muziek generaties. Ook enkele muzikanten die hun instrument meerdere jaren niet hebben bespeeld, hebben mede om die reden hun weg naar BMOL weer weten te vinden. Speel je een instrument, of wil je dat na jaren weer gaan doen? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze dirigent

Sinds enkele jaren staat Yvonne de Winter bij BMOL op de bok. Daarnaast is zij ook werkzaam bij het Muziekplein Ede en Cultura. Zij dirigeert tevens De Muziekkring in Laren en het Senioren Kamerorkest Amstelveen. Yvonne is zakelijk leider van het orkest Philharmonia Amsterdam, waar zij tevens hobo speelt.

Yvonne was als kind en tiener zelf lid van BMOL en het is voor het orkest heel bijzonder dat zij, na vele jaren bij ons dirigeert.

Voor meer informatie: Yvonnedewinter.nl