Skills Worksheet Problem Solving Stoichiometry Answers Historical Development Of The Essay Example Of A Solicited Cover Letter Sultana's Dream Summary
Muziekvereniging BMOL 's-Graveland

Lid worden

Bij BMOL is altijd plaats voor nieuwe leden, jong en oud zijn van harte welkom. Niets is leuker en (ont)spannender dan samen muziek maken. Beginners kunnen ook bij BMOL terecht, want de vereniging verzorgt zowel interne als externe opleidingen.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen spelen of zingen? Neem dan contact met ons op via info@bmol.nl. of vul direct dit inschrijfformulier in. Je kan natuurlijk ook altijd langs komen tijdens een van de repetities. We repeteren in Muziekgebouw ‘t Akkoord aan De Kwakel 41 in Kortenhoef. De slagwerkgroep repeteert op maandagavond van 20:00u tot 22:00u, de zanggroep op donderdagavond van 20:00u tot 22:00u en het orkest op donderdagavond vanaf 19:45u tot 22:15u.

Tarieven

Leeftijd Contributie
Contributie Jeugd (tot 18 jaar) € 49,50 per kwartaal
Studenten € 56,- per kwartaal
Volwassenen € 60,- per kwartaal
Lenstarieven Jeugd en studenten € 120,- per kwartaal
Volwassenen € 132,50 per kwartaal

 

Eigen instrument
Leden met eigen instrument krijgen € 6,00 korting op de contributie.

 

Opzegging lidmaatschap
Opzeggen van het lidmaatschap uitsluitend schriftelijk aan het secretariaat (via info@bmol.nl). Hij/zij is verplicht tot het einde van het kwartaal, waarin de opzegging plaatsvindt, contributie te betalen.
Indien U les geniet kunt U alleen aan het einde van het seizoen het lidmaatschap opzeggen.