Media Censorship In America Essay Topics Buy Best Persuasive Essay On Presidential Elections Problem Solving Ken Watanabe Cv Raman College Of Engineering Mba Fees Overloading Addition Assignment Operator
Muziekvereniging BMOL 's-Graveland

Over BMOL

In het najaar van 1898 vonden in ‘s-Graveland de eerste pogingen plaats tot de oprichting van een fanfarekorps. Het lukte niet direct, ook al stonden vooral in die tijd klinkende namen als Jhr.Mr. W.F. Roëll, Jhr. Mr. J.P. Hoofd Graafland en J.D. Ewijk van de Bilt aan de wieg van wat nu de ‘s-Gravelandse Muziekvereniging B.M.O.L. (Bevriend Met Onze Leden) is. Niettemin werd het korps toch geboren. Begin 1899 kwamen 24 leden bijeen, die aan de oefening deelnamen, maar 4 vielen al heel gauw weer af.

De verdere geschiedenis van muziekvereniging BMOL kunt u hier in pdf-formaat downloaden.

Anno nu bestaat de vereniging uit het harmonieorkest BMOL, de slagwerkgroep World Percussion BMOL en vocalgroup BlueZ.

BMOL is een bloeiende en gezellige vereniging met leden in alle leeftijdscategorieen (7 jaar en ouder), waar muziek in al haar facetten de boventoon voert. Alle onderdelen staan onder leiding van professionele dirigenten.

Bij BMOL is altijd plaats voor nieuwe leden, jong en oud zijn van harte welkom. Niets is leuker en (ont)spannender dan samen muziek maken. Beginners kunnen ook bij BMOL terecht, want de vereniging verzorgt zowel interne als externe opleidingen.

Elk onderdeel geeft regelmatig concerten, samen met andere onderdelen of afzonderlijk. Jaarlijks treden het orkest, de slagwerkgroep en de zanggroep gezamenlijk op in eigen omgeving.

BMOL geeft ook concerten binnen en buiten de regio. U kunt ons uitnodigen voor een optreden tijdens een dorps- of bedrijfsfestiviteit, een muziekevenement, of bijvoorbeeld een optreden voor bewoners van tehuizen.

Wij zijn trots op de optredens waaraan zowel orkest, slagwerk als vocalgroup meewerken. Tijdens zo’n concert komt ieder onderdeel afzonderlijk aan bod, en we voeren stukken gezamenlijk uit. Een grootse muzikale belevenis, waarin wij onze veelzijdigheid laten zien en horen. U kunt ook een afzonderlijk onderdeel uitnodigen voor een optreden. Dat staat – door de repertoirekeuze – eveneens garant voor een afwisselend programma.

Wilt u BMOL uitnodigen voor een concert, meer weten over een lidmaatschap of u aanmelden als sponsor of donateur, neem dan contact met ons op.