Donateur worden

Vrienden van BMOL

Waarom Vriend van BMOL worden:
Door bezuinigingen op de subsidie van 60% en de verhoging van de huur van ‘t Akkoord van 200% wordt onze vereniging in zijn voortbestaan bedreigd. Dat willen we natuurlijk niet, want wat is een dorp zonder muziek bij Koningsdag, Sinterklaas, Dodenherdenking etc.

Wat houdt Vriend van BMOL worden in:
Met € 50,- per jaar steunt u muziekvereniging BMOL en zorgt u er voor dat de muziek kan blijven weerklinken in het dorp. Dat is minder dan 1 euro in de week!!

Wat krijgt u als Vriend van BMOL:
– Een exclusief concert voor alleen de vrienden van BMOL in ‘t Akkoord. Onder het genot van gratis hapjes en één gratis drankje kunt u met uw dorpsgenoten genieten van een gezellige avond of middag.
– Twee vrijkaartjes voor ons jaarlijkse concert.
Als u uw e-mailadres opgeeft via ons contactformulier blijft u via de digitale nieuwsbrief op de hoogte van het wel en wee van de vereniging.

Wat is het doel van Vrienden van BMOL:
U draagt bij aan het behoud van de muziekvereniging in uw dorp en de opluistering van diverse evenementen.

Hoe word ik Vriend van BMOL:
Door € 50, – te storten op bankrekeningnummer NL19RABO0398200815 onder vermelding van VRIENDEN VAN BMOL plus naam en adres.

De leden van muziekvereniging BMOL zijn er u alvast zeer erkentelijk voor. Mocht u ons voor een lager bedrag willen steunen, dan verwelkomen wij u graag als donateur voor € 25,-.
U krijgt dan twee kaartjes voor ons jaarlijkse concert.
U loopt dan natuurlijk wel het exclusieve gezellige concert mis.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.